Πολιτική Απορρήτου

Καλώς ήρθατε στο Car Help Europe και στον ιστότοπό μας στη διεύθυνση www.carhelpeurope.com. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ("Πολιτική Απορρήτου") ισχύει για το Car Help Europe του Office 0604 – 44 Evesham Avenue, Grimsby, DN34 5RT, Ηνωμένο Βασίλειο ("Car Help Europe", "εμείς", "εμάς" ή "μας"). 

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου διέπει τα Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγουμε από τους πελάτες μας, τον ιστότοπό μας και άλλους διαδικτυακούς επισκέπτες («εσείς ή «σας»). Για πληροφορίες που συλλέγουμε αυτόματα από τις διαδικτυακές σας επισκέψεις μέσω cookies, ανατρέξτε στην Πολιτική μας για τα cookies. 

Όροι που χρησιμοποιούνται 

Για τους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου, 

  1. «Επιχειρηματικός Συνεργάτης» σημαίνει οποιονδήποτε υπεργολάβο, προμηθευτή ή άλλη οντότητα με την οποία έχουμε συνεχή επιχειρηματική σχέση για την παροχή των υπηρεσιών ή των πληροφοριών μας. 
  2. «Προσωπικά Δεδομένα» σημαίνει πληροφορίες που μπορεί άμεσα ή έμμεσα να σας ταυτοποιήσουν/αναγνωρίσουν, όπως το όνομά σας, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση email, τη διεύθυνση IP (Πρωτόκολλο Διαδικτύου) και δεδομένα τοποθεσίας.

 

  1. «Επεξεργασία» σημαίνει οποιαδήποτε λειτουργία ή σύνολο λειτουργιών που εκτελείται με Προσωπικά Δεδομένα, είτε με αυτόματα μέσα είτε όχι. Ο όρος είναι ευρύς και καλύπτει σχεδόν κάθε χειρισμό δεδομένων.

 

Γενικές πληροφορίες 

Η από μέρους μας χρήση των Προσωπικών Δεδομένων σας υπόκειται τόσο στον Νόμο περί Προστασίας Δεδομένων του Ηνωμένου Βασιλείου («DPA») όσο και στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ («GDPR») και φυσικά επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά Δεδομένα σας ανάλογα. Το Car Help Europe είναι το υπεύθυνο μέρος κατά την έννοια του DPA και του GDPR.

 

 Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την πολιτική ή τις πρακτικές προστασίας δεδομένων μας, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας το info@carhelpeurope.com, καλέστε στο +46 31 360 90 05 ή γράψτε μας στην παραπάνω διεύθυνση.

 

Δεδομένα που συλλέγουμε

Μπορεί να σας ζητήσουμε να μας παρέχετε Προσωπικά Δεδομένα:

 

  • Όταν χρησιμοποιείτε τους ιστότοπούς μας.
  • Όταν ζητάτε προσφορές, υπηρεσίες, υποστήριξη ή πληροφορίες.
  • Όταν κάνετε παραγγελίες για υπηρεσίες ή εγγραφείτε για δωρεάν συμβουλευτική.
  • Όταν συμμετέχετε στις προωθητικές μας δραστηριότητες.
  • Όταν εγγράφεστε σε ενημερωτικά δελτία, διαφημιστικά και προωθητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλο υλικό.
  • Όταν αλληλεπιδράτε μαζί μας σε κοινωνικά δίκτυα τρίτων (με την επιφύλαξη των όρων χρήσης και των πολιτικών απορρήτου αυτού του τρίτου μέρους).
  • Όταν επικοινωνείτε μαζί μας.

 

Οι κατηγορίες Προσωπικών Δεδομένων που συλλέγουμε μπορεί να περιλαμβάνουν όνομα, διεύθυνση email, διεύθυνση επιχείρησης, αριθμούς τηλεφώνου. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με την εργασία σας, όπως τον τίτλο σας και άλλες επιχειρηματικές ή εταιρικές πληροφορίες. 

 

Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε δημογραφικές πληροφορίες, όπως πληροφορίες σχετικά με τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σας. 

 

Προκειμένου να σας παρέχουμε μια πιο συνεπή και εξατομικευμένη εμπειρία στις αλληλεπιδράσεις σας μαζί μας, οι πληροφορίες που συλλέγονται μέσω μιας πηγής μπορούν να συνδυαστούν με πληροφορίες που λαμβάνουμε από άλλες πηγές. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει πληροφορίες που μας επιτρέπουν να σας αναγνωρίζουμε σε πολλές συσκευές μέσω των οποίων έχετε πρόσβαση στον ιστότοπό μας. 

 

Μπορούμε επίσης να συμπληρώσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε με πληροφορίες που λαμβάνουμε από άλλα μέρη, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρηματικών μας συνεργατών και άλλων τρίτων.

 

Πληροφορίες που συλλέγουμε αυτόματα

Ενδέχεται να συλλέγουμε αυτόματα πληροφορίες συμπεριφοράς και χρήσης σχετικά με τις επισκέψεις σας στον ιστότοπό μας, συμπεριλαμβανομένων των σελίδων που βλέπετε, των συνδέσμων στους οποίους κάνετε κλικ και άλλων ενεργειών που κάνετε σε σχέση με τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες μας. Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε ορισμένες πληροφορίες από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπό μας, όπως η διεύθυνση IP, το αναγνωριστικό της συσκευής, τα δεδομένα τοποθεσίας, ο τύπος και η γλώσσα του προγράμματος περιήγησης, οι χρόνοι πρόσβασης. 

 

Χρησιμοποιούμε τα λεγόμενα cookies στον ιστότοπό μας. Τα cookies είναι κομμάτια πληροφοριών που μεταδίδονται από τον διακομιστή ιστού μας ή διακομιστές ιστού τρίτων στο πρόγραμμα περιήγησής σας και αποθηκεύονται εκεί για μελλοντική ανάκτηση. Τα cookies μπορεί να είναι μικρά αρχεία ή άλλοι τύποι αποθήκευσης πληροφοριών. 

 

Υπάρχουν διάφοροι τύποι cookies: 

  • Βασικά cookies. Τα βασικά cookies είναι cookies για την παροχή ενός σωστού και φιλικού προς το χρήστη ιστότοπου. και 

 

  • Μη απαραίτητα Cookies. Τα μη βασικά cookies είναι οποιαδήποτε cookies που δεν εμπίπτουν στον ορισμό των βασικών cookies, όπως τα cookies που χρησιμοποιούνται για την ανάλυση της συμπεριφοράς σας σε έναν ιστότοπο («αναλυτικά» cookies). 

 

Όπως ορίζεται στους Κανονισμούς Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του Ηνωμένου Βασιλείου ("PECR") και στην Οδηγία της ΕΕ για το απόρρητο και τις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες ("PECD"), πρέπει να λάβουμε συγκατάθεση για τη χρήση των μη βασικών cookies. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε, ανατρέξτε στην Πολιτική μας για τα cookies. Η νομική βάση για την επεξεργασία είναι το έννομο συμφέρον μας και η συγκατάθεσή σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε, ανατρέξτε στην Πολιτική μας για τα cookies. 

 

Πληροφορίες από Τρίτες Πηγές

Ενδέχεται να λάβουμε πληροφορίες για εσάς από πηγές τρίτων, όπως υπηρεσίες και περιεχόμενο που έχουμε ενσωματώσει στον ιστότοπό μας, στους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες, στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και σε άλλα τρίτα μέρη. 

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα για να σας κατανοήσουμε καλύτερα, προκειμένου να βελτιώσουμε την ικανότητά μας να σας προσφέρουμε σχετικές διαφημίσεις, προϊόντα και υπηρεσίες και να βοηθήσουμε στην πρόληψη και τον εντοπισμό απάτης.

 

Πώς χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Η παροχή των υπηρεσιών και η υποστήριξή μας ή η εκτέλεση των υπηρεσιών που έχετε ζητήσει.
  • Αποστολή επικοινωνιών σε εσάς, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών και των σταδίων των συναλλαγών σας μαζί μας.
  • Διευκόλυνση της χρήσης του ιστότοπού μας και των εργαλείων και υπηρεσιών συνομιλίας και επικοινωνίας.
  • Βοηθήστε μέσω διαδικτυακών και εκτός σύνδεσης εργαλείων και υπηρεσιών επικοινωνίας για να απαντήσετε στα ερωτήματά σας.
  • Διευκολύνουμε την επικοινωνία από τους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες.
  • Προσαρμόστε, αναλύστε και βελτιώστε τις υπηρεσίες μας (συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου και των διαφημιστικών μας καμπανιών), τις τεχνολογίες, τις επικοινωνίες και τη σχέση μαζί σας.
  • Καλύτερη κατανόηση των πελατών και των χρηστών του ιστότοπού μας, συμπεριλαμβανομένων των ενδιαφερόντων και των αλληλεπιδράσεων τους με τον ιστότοπό μας.
  • Εξατομίκευση περιεχομένου και εφαρμογή των προτιμήσεών σας.
  • Εφαρμόστε τους όρους παροχής υπηρεσιών, τους όρους του ιστότοπού μας και τις ξεχωριστές συμφωνίες (όπου ισχύουν) μαζί σας.
  • Πρόληψη απάτης και άλλων απαγορευμένων ή παράνομων δραστηριοτήτων.
  • Προστασία της ασφάλειας ή της ακεραιότητας των ιστοσελίδων μας, των επιχειρήσεων μας και των υπηρεσιών μας.
  • Εκτελέστε άλλες λειτουργίες ή εξυπηρετήστε άλλους σκοπούς όπως σας έχουν γνωστοποιηθεί στο σημείο συλλογής ή όπως απαιτείται ή επιτρέπεται από τη νομοθεσία.

 

Νομική Βάση Επεξεργασίας

Η νομική μας βάση για τη συλλογή και χρήση των Προσωπικών Δεδομένων σας όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου θα εξαρτηθεί από τα εμπλεκόμενα Προσωπικά Δεδομένα και το συγκεκριμένο πλαίσιο στο οποίο τα συλλέγουμε. Γενικά, συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά Δεδομένα σας με βάση ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα:

 

  • Η συγκατάθεσή σας, για παράδειγμα όταν έχουμε λάβει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων για συγκεκριμένες δραστηριότητες (όπως η χρήση cookies για διαδικτυακή παρακολούθηση και ανάλυση). 

 

Έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, επικοινωνώντας μαζί μας ανά πάσα στιγμή. Εάν αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας, αυτό δεν θα επηρεάσει τη νομιμότητα οποιασδήποτε επεξεργασίας που βασίζεται στη συγκατάθεσή σας πριν από την ανάκλησή της. Όπου ισχύει, ενδέχεται να ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας για επεξεργασία στο σημείο παροχής των Προσωπικών σας Δεδομένων.

 

  • Για συμμόρφωση με συμβατική υποχρέωση. Θα σας ενημερώσουμε κατά τη στιγμή της συλλογής εάν η παροχή των Προσωπικών σας Δεδομένων είναι υποχρεωτική και οι πιθανές συνέπειες εάν δεν μας παρέχετε τα δεδομένα σας.

 

  • Για να συμμορφωνόμαστε με τις νομικές μας υποχρεώσεις όπου άλλοι νόμοι απαιτούν να επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά Δεδομένα σας (για παράδειγμα, υγεία και ασφάλεια, φορολογικοί και άλλοι ισχύοντες νόμοι και κανονισμοί όπως και μεταξύ άλλων η HMRC).

 

  • Για το έννομο συμφέρον μας, που περιλαμβάνει την παροχή αυτού του ιστότοπου ή/και σχετικών υπηρεσιών ή/και τη διεξαγωγή δραστηριοτήτων μάρκετινγκ και διαφήμισης, υπό την προϋπόθεση ότι τα έννομα συμφέροντά μας δεν υπερισχύουν των επιφυλάξεων ή των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας.

 

Εάν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νομική βάση βάσει της οποίας συλλέγουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Διατήρηση των δεδομένων σας

Θα διατηρήσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας όπως είναι απαραίτητο, σε σχέση με τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, για όσο διάστημα ο λογαριασμός σας είναι ενεργός και σύμφωνα με τις πολιτικές διατήρησης δεδομένων μας και την ισχύουσα νομοθεσία.

 

Διεθνείς μεταφορές

Ενδέχεται να μεταφέρουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας σε άλλες εταιρείες όπως απαιτείται για τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Προκειμένου να παρέχουμε επαρκή προστασία για τα Προσωπικά Δεδομένα σας κατά τη διαβίβασή τους, έχουμε συμβατικές ρυθμίσεις σχετικά με αυτές τις μεταφορές. Λαμβάνουμε όλα τα εύλογα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων που μεταφέρουμε.

 

Πώς μπορούμε να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Ενδέχεται να μοιραστούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας με τους Επιχειρηματικούς μας Συνεργάτες για τους σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, συμπεριλαμβανομένης (ενδεικτικά) της παροχής των υπηρεσιών που ζητάτε ή της προσαρμογής της επιχείρησής μας ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας. 

 

Μοιραζόμαστε τα Προσωπικά Δεδομένα σας μόνο με Επιχειρηματικούς Συνεργάτες που συμφωνούν να προστατεύουν και να χρησιμοποιούν τα Προσωπικά Δεδομένα σας αποκλειστικά για τους σκοπούς που καθορίζονται από εμάς. 

 

Μπορούμε επίσης να αποκαλύψουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας για οποιονδήποτε σκοπό με τη συγκατάθεσή σας ή για επιβολή του νόμου, πρόληψη απάτης ή άλλες νομικές ενέργειες όπως απαιτείται από το νόμο ή τον κανονισμό ή εάν πιστεύουμε εύλογα ότι πρέπει να προστατεύσουμε εμάς, τους πελάτες μας ή άλλα επιχειρηματικά συμφέροντα.

 

Εκτός από όσα περιγράφονται παραπάνω για τα οποία θα ενημερωθείτε εκ των προτέρων, δεν θα αποκαλύψουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας.

 

Εμπορία 

Εφόσον μας έχετε δώσει τη χωριστή συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας για σκοπούς μάρκετινγκ και διαφήμισης, έχουμε το δικαίωμα να επικοινωνήσουμε μαζί σας για αυτούς τους σκοπούς μέσω των καναλιών επικοινωνίας στα οποία έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας.

 

Μπορείτε να μας δώσετε τη συγκατάθεσή σας με διάφορους τρόπους, όπως επιλέγοντας ένα πλαίσιο σε μια φόρμα όπου ζητάμε την άδειά σας για να σας στείλουμε πληροφορίες μάρκετινγκ ή μερικές φορές η συγκατάθεσή σας υπονοείται από τις αλληλεπιδράσεις ή τη συμβατική σας σχέση μαζί μας. Όταν υπονοείται η συγκατάθεσή σας, βασίζεται στο ότι θα έχετε εύλογη προσδοκία να λάβετε μια επικοινωνία μάρκετινγκ με βάση τις αλληλεπιδράσεις ή τη συμβατική σας σχέση μαζί μας.

 

Το Direct Marketing έχει γενικά τη μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά μπορεί επίσης να περιλαμβάνει άλλα λιγότερο παραδοσιακά ή αναδυόμενα κανάλια. Η διαχείριση αυτών των μορφών επικοινωνίας θα γίνεται από εμάς ή από τους συμβασιούχους παρόχους υπηρεσιών μας. Κάθε απευθείας απευθυνόμενο μάρκετινγκ που αποστέλλεται ή γίνεται από εμάς ή για λογαριασμό μας θα περιλαμβάνει ένα μέσο με το οποίο μπορείτε να διαγραφείτε ή να εξαιρεθείτε. 

 

Οικονομικές αναλύσεις και έρευνα αγοράς

Για επαγγελματικούς λόγους, αναλύουμε τα δεδομένα που έχουμε για επιχειρηματικές συναλλαγές, συμβόλαια, ερωτήματα, συμπεριφορά περιήγησης κ.λπ., σύμφωνα με τα οποία η ομάδα των ενδιαφερομένων μπορεί να περιλαμβάνει συμβατικούς συνεργάτες, ενδιαφερόμενα μέρη και χρήστες των υπηρεσιών μας.

 

Οι αναλύσεις πραγματοποιούνται με σκοπό την αξιολόγηση των επιχειρήσεων και την έρευνα αγοράς. Οι αναλύσεις μας εξυπηρετούν και μόνο και δεν αποκαλύπτονται εξωτερικά και δεν υποβάλλονται σε επεξεργασία χρησιμοποιώντας ανώνυμες αναλύσεις με συνοπτικές ή/και ανώνυμες τιμές. Επιπλέον, λαμβάνουμε υπόψη το απόρρητο των χρηστών και επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα για σκοπούς ανάλυσης όσο το δυνατόν πιο ψευδώνυμα και, εάν είναι δυνατόν, ανώνυμα (π.χ. ως συνοπτικά δεδομένα).

 

Δικαιώματα απορρήτου 

Σύμφωνα με το DPA και τον GDPR, μπορείτε να ασκήσετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

  • Δικαίωμα στην ενημέρωση
  • Δικαίωμα διόρθωσης
  • Δικαίωμα διαγραφής
  • Δικαίωμα φορητότητας δεδομένων
  • Δικαίωμα αντίρρησης
  • Δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης
  • Δικαίωμα καταγγελίας σε εποπτική αρχή
  • Δικαίωμα να μην υπόκεινται σε απόφαση που βασίζεται αποκλειστικά στην αυτοματοποιημένη επεξεργασία.

 

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη φύση των Προσωπικών Δεδομένων που διατηρούμε για εσάς ή εάν επιθυμείτε να ασκήσετε κάποιο από τα δικαιώματά σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Ενημέρωση των πληροφοριών σας

Εάν πιστεύετε ότι οι πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς είναι ανακριβείς ή ότι δεν δικαιούμαστε πλέον να τις χρησιμοποιήσουμε και θέλουμε να ζητήσουμε τη διόρθωσή τους, τη διαγραφή ή την αντίθεσή τους στην επεξεργασία τους, κάντε το επικοινωνώντας μαζί μας. 

 

Ανάκληση της συγκατάθεσής σας 

Μπορείτε να ανακαλέσετε τις συναινέσεις που έχετε δώσει ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας. Η νομιμότητα της επεξεργασίας δεδομένων που πραγματοποιήθηκε μέχρι την ανάκληση παραμένει ανεπηρέαστη από την ανάκληση.

 

Αίτημα πρόσβασης 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να υποβάλετε Αίτημα Πρόσβασης Υποκειμένου Δεδομένων, μπορείτε να μας ενημερώσετε εγγράφως για το ίδιο. Θα απαντήσουμε σε αιτήματα σχετικά με την πρόσβαση και τη διόρθωση το συντομότερο δυνατό. Εάν δεν μπορέσουμε να απαντήσουμε στο αίτημά σας εντός τριάντα (30) ημερών, θα σας πούμε γιατί και πότε θα μπορέσουμε να απαντήσουμε στο αίτημά σας. Εάν δεν είμαστε σε θέση να σας παράσχουμε προσωπικά δεδομένα ή να κάνουμε μια διόρθωση που ζητήσατε, θα σας πούμε γιατί.

 

Καταγγελία σε εποπτική αρχή

Έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε για την επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων από εμάς σε μια εποπτική αρχή υπεύθυνη για την προστασία των δεδομένων. Η εποπτική αρχή σε σχέση με τις υπηρεσίες μας είναι το The Information Commissioner's Office (ICO), Wycliffe House, Water Ln, Wilmslow SK9 5AF, UK www.ico.org.uk. Ωστόσο, θα εκτιμούσαμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε τις ανησυχίες σας προτού επικοινωνήσετε με το ICO.

 

Πώς προστατεύουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας

Λαμβάνουμε όλα τα εύλογα μέτρα για να προστατεύσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας από κακή χρήση, παρέμβαση και απώλεια και από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, τροποποίηση ή αποκάλυψη. Οι τρόποι που το πετυχαίνουμε είναι:

  • Η χρήση κρυπτογράφησης κατά τη συλλογή ή τη μεταφορά Προσωπικών Δεδομένων.
  • Η ύπαρξη τεχνικών και οργανωτικών μέτρων που έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίζουν τη συνεχή ακεραιότητα, διαθεσιμότητα και ανθεκτικότητα των συστημάτων και υπηρεσιών επεξεργασίας.
  • Περιορισμός φυσικής πρόσβασης στα γραφεία μας.
  • Περιορισμός της πρόσβασης στις πληροφορίες που συλλέγουμε για εσάς.
  • Διασφάλιση ότι εμείς και οι επιχειρηματικοί μας συνεργάτες έχουμε λάβει τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων.
  • Όπου απαιτείται από το νόμο, καταστρέφοντας ή αποπροσδιορίζοντας τα Προσωπικά Δεδομένα σας.

 

Συλλογή και Χρήση Προσωπικών Δεδομένων Παιδιών

Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το απόρρητο των παιδιών. Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας Προσωπικά Δεδομένα από παιδιά μέσω των ιστοσελίδων μας. Εάν είστε παιδί, όπως ορίζεται από τους νόμους της χώρας σας, μην υποβάλετε Προσωπικά Δεδομένα μέσω των ιστοσελίδων μας χωρίς τη ρητή συγκατάθεση και συμμετοχή του γονέα ή του κηδεμόνα σας.

 

Σύνδεσμοι σε ιστότοπους και υπηρεσίες τρίτων

Λάβετε υπόψη ότι παρέχουμε συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που, εάν κάνετε κλικ σε αυτούς, ενδέχεται να συλλέξουν τα Προσωπικά Δεδομένα σας. Οι πρακτικές διαχείρισης δεδομένων αυτών των ιστοτόπων τρίτων που συνδέονται με το www.optimumbid.co.uk δεν καλύπτονται από την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. 

 

Εγκυρότητα και ερωτήσεις

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου ενημερώθηκε τελευταία φορά την Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 και είναι η τρέχουσα και έγκυρη έκδοση. Ωστόσο, θέλουμε να επισημάνουμε ότι κατά καιρούς λόγω πραγματικών ή νομικών αλλαγών ενδέχεται να απαιτείται αναθεώρηση αυτής της πολιτικής. 

 

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την πολιτική ή τις πρακτικές προστασίας δεδομένων μας, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας το info@carhelpeurope.com, καλέστε στο +46 31 360 90 05 ή γράψτε μας στην παραπάνω διεύθυνση.





0
Το καλάθι σας είναι άδειο!

Φαίνεται ότι δεν έχετε προσθέσει ακόμη αντικείμενα στο καλάθι σας.

Περιήγηση προϊόντων
Τροφοδοτείται με Κουτί